Blog Stay up to date with news, events and WODs
3 april, 2017

Flandern runt vanns av en Vallon


Jag tippade så här igår. 

Personen som lockade mig till JCK och hans son och jag har fortfarande kontakt genom proffscyklingen som vi tippar prestigefullt varje monument och 3veckors etapplopp. 

Vi har klarat av Milan San Remo och semiclsssikerna som uppvärmning. Lilla VM igår såg från mitt håll ut så här. 

Jag vill att BomTom vinner! 

Tom B.

knäcker 

Greg

med Sagan på hjul

Out. Gilbert som i så fall läser rejset bättre än Tom och sitter bättre och bara glider iväg och får sällskap in till målet. 

Mycket statister med sådana här dagar…

Out. Betyder outsider och ger bara en poäng även som vinst. Men det är en möjlighet att differentiera och öka chansen att få in en Annars är poängupplägget så här;

Pricka segraren 3 poäng övriga placeringar ger 1poäng 

18 januari, 2016

Jag känner att det är så jävla rätt att käka Juice Plus+


Jag har ätit Juice Plus+  för att få i mig bättre näring och för att slippa slänga dålig frukt och grönsaker. Och det är heller inte säkert att den butik man går till just den dagen har den bästa frukten eller grönsakerna utan att man tar något man tycker är sämre bara för att. Nu mer är det inte så viktigt. Jag kan köpa det billigaste för jag vet att jag redan får i mig näring från 26frukter, grönsaker och bär. Juice Plus+  har funnits i 25 år och utvecklat en metod som kramar ur det vi behöver från växtriket. 6kapslar om dagen! utan sockret och vattnet. Det får man i sig ändå. 😉

 

16 april, 2015

Hud är nog snabbare


Om tyget är bättre än huden så hade den väl gått långt ner på handen. En snabb cyklist som också rodde bra sade en gång att med så lite tyg som möjligt cyklar man fortast, när någon frågade varför han inte hade cykelhandskar.

Santini_1-1024x512

http://pelotonmagazine.com/goods/santini-34-sleeve-photon-jersey-review-images/#.VS_xOROHfNY.facebook

UA-68093485-1