”Jag skrev lite på min personliga sida www.thyr.se för några år sedan när alla bloggade. Men allt är raderat, bara för att jag inte skall upprepa mig. Nädå här blir det lite andra inlägg. Jag vill minnas att det ofta handlade om någon bild som berört mig på nätet, som jag ändå tänkt att spara. För det var så man gjorde då. Man fyllde sin hårddisk med saker på Internet precis som om man trodde att det skulle försvinna. Men nu har det utvecklats med bl.a. Pintarest och mycket enklare tjänster för delning av bilder.

ett inlägg på Facebook som jag skrev på min promenad nyss för bli det första nya inlägget här. alla har ju inte Facebook. Ja de yngre… Men inget talar för att de ”lyssnar ” här. Men jag får i alla fall samla mina tankar. Och när jag tänker på hur mycket jag läser av vad ni skriver på nätet så vet jag att man uppskattar att följa någon trots ojämn kvalitet. Inlägget ja! Det följs av länken som startade allt det nya.

En del av Er tror säkert att jag är en idrottsgalning eftersom ni känner mig som en bandyspelande cyklist. Att jag säkert tittar på all idrott på TV och har ett spelkonto någonstans. Men nä. Jag tycker mycket är viktigare än idrott. Men jag gillar att använda min kropp.
Jag tycker VM kanske hade varit kul att titta på precis som vinter OS, men Fyfan inte när befolkningen inte har allt. Nästa fotbolls VM är väl i någon annan diktatur. Jag bojkottar.
Fotbollen har ingen blodpassport. Bara där är DU så lurad.
Detta är inte skönt. Det skaver.

Då är det kul att vara den där som har andra intressen. Fast jag bara har råd att gå i gamla träningskläder och det är också de som jag vant mig vid att bära fast jag skulle vilja vara klädd som Beckham ja han som är gift med Victoria. mattiasthyrpromenadinstagram

Ge inte upp. Öva er kropp! Gå ut och rör på er. Sverige har ändå ingen chans att vinna. De är inte med denna gång. www.ovning.se

http://aeon.co/magazine/being-human/why-most-forms-of-doping-in-sport-should-be-legalised/