Träningsvärk direkt

Snöjoggningen igår gick bra 5,5km lugnt platt och i en 8:a runt Handskerydssjön och Ingsbergssjön. Lite tajt i iliotibinala bandet så det högg till lite vid ett skutt över en snösträng. Det finns en längre Zwifttävling på lördagarna ”The hell of the North race” som fanns som en idé att testa. Men kände att löpningen lagom stress på benen. Det skulle bli 2h hockey på kvällen. Och det blev det. Ett gott gäng som jag aldrig träffar utanför rinken. Ganska galet men det är nog vanligare nuförtiden när socialamedier skapar kontakter som inte tidigare fanns. Och det funkar för att ingen tycker att det är konstigt att folk träffas på nätet i alla åldrar.

w

Det handlar om att ha kul och få spelet att funka. Sedan är det match, enkelt att förstå. annars vore det svårare.

Jo just det Wahoo TickerX funkade inte vid Hockeyn. Men vi hade inte avbytare nog så formen kom till användning….

Ticker X tyckte jag kunde vara ett alternativ för att inte behöva ha klocka på armen när man spelar Hockey… den funkar utan och sparar träningspasset för nedladdning till app senare.

Mer info

Nu snöar det och det är -3gr. Så vackert!

Blir nog allt lite cykling ute imorgon.