Storegårdshallen och sol

Idag var det hög luft och ett planerat distanspass. Men lite dålig sömn på morgonen gjorde att jag hoppar över detta. Men jag var jättenyfiken på att se Lövhult i sin vita skrud. Jag tog cykelcrossen och på den fanns det fortfarande härlig lera från Slottskogen för en vecka sedan. Jag satte dit lätta Nokian 106 på Ultegra fälg och hoppas på att det inte behövas bromsa för mycket då kan inte lever bromsar behöver justerad lite.

I Lövhult var det full fart med plankhasning. Och en del tipspromenerande.

Här med Nygammal klubba #76

Vi är ett härligt gäng i Eksjö också som får fart på grejerna. Hamnade i Eksjögänget. Det är inte så noga och jag kommer fortfarande inte ihåg hur många mål so. Görs eller hur många jag gör själv. Men jag vill gärna utvecklas och det händer nästan varje gång i för mig i hockey. Det är nytt nytt nytt. Återkommer mer i bloggen om olika saker som sker inom hockeyn. Jag gillar idrottsrörelsen som finns i Sverige. Vi är duktiga och har goda förutsättningar att behålla den så och utveckla den i samhället. Gott så