Idag börjar jag blogga

Ja, AW och några öl vid klockan 14 perfekt. Snö ute och en överhoppad Zwift tävling vid. kl.06. Vafan, jag har aldrig velat vara någon förebild. Ända sedan Rant & Rave med Henri Rollins (på MTV Sports) när jag var som mest dödligt intresserad av MTB kände jag inte för att vara någon Role model. Jag vill att folk skall tänka inte bara följa. Redan då valde jag förebilder som liknade mig själv i större utsträckning än att jag ville vara som någon annan. Jo en piraya runt halsen ville jag ha ha. Gjorde en i slöjden i aluminium.
Men det blir en liten löptu…. joggning med Buggarna. Något skall man väl ha Januariformen till. Smart att springa lite i snön för att förbereda kroppen för lite crossoverträning, vad de nu ä. I mitt fall är det Skidor Kettlebell Ishockey… Men jag är Crosscyklist, en Cyclo-crosscyklist.

2018 blir året man börjar äta på McDonalds.

Tack och hej