Alltså Zwift måste levas som en del av livet –

Det finns mycket att lära. Som sagt ge det 30h innan man skriver något om att tävla på Zwift. Cyklar man på Zwift kommer man känna många olika saker och det kommer att vara helt normalt. Alla går igenom ALLA stegen på Zwift, men i olika takt. Det finns inga genvägar. Sätt dig ned och scrolla ned i Facebook gruppen Swedish Zwift Riders som som växt från 1100-3500medlemmar sedan till 2016 september, då började jag med Zwift.

Man försöker ju hitta lite läskande bildvinklar på Zwift

3år kan vara lagom tid för uppdateringar för de stora speltillverkarna. Men 3år för en startup är lång tid och är det en träningsapp som uppdateras allt eftersom hårdvarutillverkarna kommer med bättre trainers så känns det som ännu längre eftersom Zwift uppdaterar allt löpande. Affärsmodellen bygger ännu inte på att bygga upp ny värld och sedan släppa allt nytt på en gång, utan det är ett ständigt skruvande för att öka trivseln i spelet.